Ако случайно в момента сте решили да купите жилище в София, пред вас има етапи, те може да са същевременно забавни, но несъмнено и ще отнемат от времето ви.

Забавно е, защото избирате къде точно ще се преместите, което в най-общи линии се свързва с положителна промяна, едно ново начало, без съмнение нов начин на живот. Не е лека задача да се набележат голям брой жилища от които трябва да намалите броят до 2-3, а след този етап, е добре да проверите абсолютно всеки 1 от апартаментите. Този етап е първата стъпка при намирането на чисто ново жилище за живот в София. Започнете разглеждането на имоти онлай, като тези на агенция ka5 https://ka5.bg/bfr/offers/prodajbi-3-staen/
Ще бъде много леко да преминете до мига, в който сте в готовност да изберете апартамент, ако сте наясно с всяка една крачка. Ето седем прости етапа как точно да направите избор за жилище в Град София:

 1. Изберете местност
  Важна крачка е да намерите местност които смятате, че искате да започнете да живеете. Мястото диктува и контролира вашето търсене. В крайна сметка не е по силите ви да погледнете вскяка една сграда, в района в който искате да живеете. Избирането на място се води от това къде по-точно работите вие и на вашата половинка. Дали в този квартал има добри училища и детски градини за вашите деца. Не на последно място е важно дали има Метро.
  2.Изберете как трябва да изграден вашия апартамент в София
  Точно какъв тип жилищна сграда харесвате? Сграда,в която имате възможност да достигнете използвайки обикновенни стълби (на по-ниските етажи) или апартамент с асансьор и апартамент на висок етаж?
  Имате ли нужда от място за паркиране? Разберете дали парко мястото е в цената на имото и ако не е така, реално дали е на лице и каква е цената му.
  Веднага след това се замислете за това, от което имате нужда да се намира близо до апартамента, без значение дали наистина такива са хранителни магазини, метро станции, паркове, училища, места за разходка на кучета, ресторанти, магистрали или други подобни неща. Вземете решение точно колко време ще пътувате.
  Вие несъмнено точно така ще пожелаете да изберете големината на апартамента, какви точно кв.м. да има площ.
 2. Уточнете какво можете да отделите като пари за него
  1 е да знаете точно какво искате, но дали можете да си го позволите?
  Има не много на брой елементарни насоки, и те ще ви бъдат полезни да определиш реалният приход за купуване на жилище в София. Първото горещо препоръчва да отделите 50% от постъпленията си за жилището з, като основни плащания, мобилен телефон, застрахователни полици, комунални услуги и храна, двайсет% процента за кредита към банката, срочен влог и за инвестиране и тридесет процента% за ежедневни разходи за дреболии именно като пътувания, филми, купуванеи молове.
 3. Направете бързо търсене по критерии из сайтовете за недвижими имоти
  Сега е време да научите какво се продава, къде е и колко струва. За тази цел бихме могли да посетите уеб страница на Агенция за имоти, например сайта на Агенция за имоти КА5 за отдаване под наем или потърсете незабавно сайтове за онлайн имоти. Направете списък на апартаменти, и те да съберат всичко от твоите изисквания.
 4. Извършете бърза проверка на всичко до тук
  Точно сега сте наясно точно какво желаете. Плюс това вече сте изготвили и сметка на семейните разходи.
 5. Разгледайте мненията
  Хубаво е да разглеждате единствено и само имоти, където наистина заслужават вашето време, ето защо проверете онлайн на изображения на всички потенциални апартаменти във вашия списък. Този процес е в състояние да ти е от полза да премахнеш тези които са занемарени или се намират на шумно място.
 6. Посетете избраните от вас имоти в София
  Преминахте през важните стъпки, и сега е точното време да посетите избраните в списъка апартаменти. След като го направите, усетете как се чувствате, когато стъпите в такъв имот.Това ще значи, че ти е удобно, докато обикаляте из собственика трябва да изглежда добре настроен. Хубаво е да си представите в главата, че вече живеете в точно този апартамент в София.Replica Rolex Watches Sale Best Replica Watches UK