inflatable poolБезспорно един от най-забавните и рентабилни начини да изживеете летен горещ почивен ден е да отпочивате или пък да се забавлявате в надуващ се плувен басейн в задния ни двор. Децата и по-големи реално могат да се радват на чудесни мигове и забавления във водата.

Частен басейн в градината в днешно време не е абсолютно невъзможна или мъчна придобивка, както преди години. Към днешна дата в почти всеки двор с достатъчно количество земя би могло да се монтира сглобяващ се басейн.

С лесна подготовка, няколко ключови аксесоари и няколко опции за забавни дейности, надуващият се басейн за плуване би могло да стане в едно незабравимо събитие за цялото семейство. Тези хора, където искат да се радват максимално от надуваемите басейни могат да разберат проста методика за сглобяване, която биха следвали всеки един път:

Решете за местоположението на сглобяващия се басейн за плуване
За да монтирате своя собствен басейн за плуване, подберете чиста и значително далечно пространство от дървета или растителност.

Подготвяне на повърхнината
Надуваемият басейн е желателно да е сложен върху равна повърхност, с цел за запазване качеството и да разполага с равна дълбочина . Ще е възможно да трябва да изравните почвата, да премахнете камъните и т.н. Правилно решение е да сложите слой пясък, за да монтирате надуваем басейн.

Инсталирайте структурата на плувния басейн, над подово покритие
Подредете басейна върху брезент. Изберете точното положение и разтворете малко преди издуване.

Напомпайте стените на надуваемия басейн
Надуйте страните на басейна с инфлационна помпа.

Напълване на надуваемия басейн
Използвайте градинския маркуч и пуснете крана: изчакайте докато се напълни, като това би могло да отнеме няколко часа.

Добре е да изпълните басейна на сутринта.
По този конкретен начин топлината от слънцето трябва да затопли температурата на водата, която е типична за късния следобед. Ако водата все още е неприятно хладна, изсъпете в нея не много на брой кофи, съдържащи гореща вода за бързо покачване на температурата.

Монтиране на принадлежности
Ако в басейния комплект е на лице филтър, можете да инсталирате успоредно инфузията или да запълните басейна. В следствие на това да добавите всички допълнителни елементи към плувния басейн: стълбата за влизане, чадър и шезлонзи около му и т.н.

След като басейнът за плуване е монтиран, остава само да поставите банския костюм и да се обречете на веселието от плуването в собствения ви дом!

Прочетете пълната информация: надуваеми легла

Replica Rolex Watches Sale Best Replica Watches UK