Ако човек си помисли за разкошна пица първото нещо, което изскача в мислите му, обикновено е „нездравословна”. Пицата дори би могла да е значително полезна, в зависимост от това как се прави и нейните съставки.

pizzaРецепта за здравословна вкусна пица е изключително проста и се свежда до избора на точните хранителни компоненти. Малко преди да почнете да се тревожите за гарнитурата, е нужно да помислите за тестото. Ще намерите различни видове тесто, но такова без глутен ще гарантира, че всеки един ще може да се радва на Вашето труд. За съжаление голям брой от тестото за пица с липса на глутен са с един проблем – на вкус са ужасни. Тестото за пица без глутен обикновено е твърде тестливо или пък страшно хрупкаво и се разпада. Намирането на крехкият баланс измежду 2-те е понякога наистина доста сложно. Добрата рецепта е точно тази, включваща много различни видове брашно – брашно тапиока, сорго брашно или от кафяв ориз. Другите елементи например морска сол, зехтин, кафява захар и оризов оцет ще добавят приятен вкус към тестото и ще предотвратят да изсъхне твърде много.

Веднъж като приключите с тестото можете спокойно да се захванете с гарнитура – тънка или дебела, кръгла или квадратна. Хубавата рецепта е точно тази, която не изсушава гарнитурата прекалено много. Печете докато тестото се набухне, тогава извадете и добавете останалите елементи. Соса за пица е също така значително важен. Бихте могли да намерите органични сосчета за разкошна пица през интернет и в отделни специализирани в сферата магазини. Можете да си го направите сами, като купите хубави домати, сложите чесън и билки и пасирате . Вие сами определяте гъстотата на соса и какви точно подправки ще се използват, като това може да ви даде по-пикантен или по-сладък вкус. Плюса от домашно изготвен сос е точно това, че не се получават големи нива на натрий или захар, съдържащи се в бурканните версии.

Относно сиренето – козе сирене или моцарела са обичайните. Можете да използвате много или малко. Налице са варианти, които ползват мляко с ниска масленост, избягвайки допълнително съдържание на мазнини, от което просто нямате никаква нужда. Сиренето трябва да обхваща повече пица, осигурявайки Ви хубавия вкус, който вие желате. Гарнитурата може да бъде зеленчуци, като се започне от броколи и се стигне до гъби. Използването на повечко най-различни всеки път би ви помогнало да разберете на кои от тях да се наслаждавате повече.

Сложете всичко това обратно във фурната, докато сиренето се размекне и се получи вкусна, здравословна пица, създавайки от нулата.

Но ако всичко това ви се струва трудно, може спокойно да се доверите напълно на Мелниците и техните собствени страхотни пици с възможност за доставяне до вашия дом!

За повече информация: погледни тук

Replica Rolex Watches Sale Best Replica Watches UK