Красивите работи в света е нужно да са достъпни. Понякога обаче колкото и да ни се ходи на гръцкото море, се налага да се въздържим поради големите разходи. Освен цената на пакета за почивка в Гърция, е добре да се замислим и за всички други съпътстващи разноски, които са в европейската валута.почивка за двама

Какво бихте казали за почиване на море в Гърция в месец Септември? Цените са намалени с до петдесет на сто, а вие бихте могли максимално да се радвате на хубавото време, кристално чисто море. Родос е един от най-хубавите острови в Бяло море. Родос е един най-ценните средновековни градове на Европа и тук можете намерите доста забележителности. Родос ще ви върне обратно към Античността и ще сте в една запленителна история.

Ако искате да се запознаете с красотите на о. Родос отблизо, ви даваме идеята да пожелаете оферта за пътуване от туроператора ви. Едно от най-значителните занимания на острова е, разбира се, излежаването на плажа. Сърфингът е едно най-добрите усещания през летните месеци, а бистрите води на острова са магнитно място за тези летуващи, които харесват плуването.

Уиндсърфът също е доста разпространен на повечето плажове, но при положение, че търсите по-спокойно място, ви препоръчваме някои спокойни и дивни плажове на острова.

При положение, че решите, че чувството за живост е именно това, от което имате нужда, вземете си сутрин кафе, вземете да четете списание и се вслушайте в песента на морските вълни.

Можете да се разходите из местността или пък да опитате от любимото планинско изкачване.

Родос е чуден остров в гърция, където бихте могли да идвате пак и пак и никога през живота си няма да ви втръсне. На острова ще намерите планини, море, всякакъв растителен и животински свят. Ако искате обаче планините и морето са ви дошли в повечко, просто отидете до на вятърните мелници на острова и ще усетите околната магия.

Може би едни от най-огромните забележителности на острова, са католическите храмове Santa Maria Della Vitoria и Agios Gragiskos. Има и много различни известни храмове, уникални исторически факти, статуи и картини, които ще обогатят културния ви мироглед.

Доста известни художници са уловили есенцията на острова и техните творби са изложени в музеите на острова.

Едно от последните неща, които ви препоръчваме да не пропускате, са седемте минерални извора, които са истински оазис с доста богат воден запас. В близост до тях има горичка, където можете да се насладите на обстановката и спокойствието.

В западната част на острова има уникално място наречено ‘пеперудите’, понеже тук в месец Август има десетки хиляди пеперуди и мястото е особено подходящо за почиване.

Replica Rolex Watches Sale Best Replica Watches UK