Archive for February, 2019

horoscope

Сънищата за гадаене е важно да бъдат разделяни. Ако съновидението ви е смутно, случва се като на филмова лента като вие сами не сте част от този „сценарий” – такъв сън е безпредметен. Съновидението, върху което би трябвало да се фокусирате, е ред да направи белег във вашата памет. Може би няма да се сетите за пълния сюжет, а единствено и само самостоятелни епизоди. Реално и най-малката частица или детайл от съня е хубаво да остави личния си белег в душата ви.

Съвет при гадаене на сънищата: Най-вече сънят, който е изпълнен с чувство и не ви дава мира, би могла да ви ръководи. Пророческият сън има особена сантиментална украска, която не би могла да се сподели със слова.

Не избързвайте да търсите книгата за тълкуване на сънища. Значително лесно се тълкуват събития, като са емоционално украсени и притежават контакт с реални чувства на хората. Действителните и яростни емоции са светлините по уличките на живота ни.

Възможно е от нас сънуваното да стане неразделна част от действителния живот. Всяка една нощ всеки един сънува, но в по-голямата част от случаите, веднага след събуждане, не се сещаме за нищо. Правилното разгадаване на съновидението е изкуство. Необходимо е от огромното количество сънувано да успеете да отсеете съдържание.

Много рядко в сънищата ни присъстват цветове, звуци, миризми и вкусови усещания. Появяването им в съня на всеки един човек е от огромен смисъл и в много случаи ни дава светлина за събития от близкото бъдеще.

Направете дневник на сънищата си. Добре изберете точно тези компоненти, които са идеални за разгадаване. Вижте в книгата за тълкуване на сънища подходящият знак, който се отнася до конкретен обект, предмет на съновиденията си. И спокойно следвайте правилата, правилни за всяка една творческа дейност.

Потенциални примера от съновника: гора – безпокойство; планински масив – препятствие; мъгла – тайнственост; рояк птици – гости;…

Не приемайте съня безусловно. Сънищата са лишени от здрав разум, последователност и логика. Логичността на изкуството рязко се различава от логиката на реалния живот. Това, което сънуваме, е плод на нашето подсъзнание. Нашето собствено подсъзнателно мислене е лишено от реална логика и смисъл.

Replica Rolex Watches Sale Best Replica Watches UK