Archive for December, 2017

sportswearНаясно ли сте, че една обувка не е само и единствено израз на стил и показност. Тя може доста да подскаже за притежателя си. Според доста психолози даже формата на изхабената обувка възможно е да ни разкаже много повечко за притежателя, в сравнение със самите реплики изречени на първата среща.

Както по марката на обувките и по качеството на материалите, да разберете за финансовото положение и професията на господина насреща, можете спокойно да научите и от модела.

Маратонки за мъже – тези са обувките на абсолютно всеки себе уважаващ се господин.

И в този случай съвсем не коментираме господина, който си позволява да нахлузи маратонки, за да замине в офиса на работа, а за онзи който всяка сутрин се грижи за здравето и тонуса си.

Спортни кецове – разбира се това е една класическа спортна обувка, като освен комфортна е доста желана от повечето. Подобна обувка би могло да носи всеки един господин, поне за носене през свободното време.

Изискани кожени обувки – тези са обувките на деловия мачо или бизнесменът. Ако Вашият човек притежава точно такива обувки или още по-високо вдига летвата с оригинални модели от кожа на крокодил, то значи насреща имате представител от силния пол, който е наистина придирчив.

Обувки за туризъм – това е обувката на съвременния авантюристичен тип мъж. Ако знаете господа, като в седемдесет процента от излизанията си носят подобни обувки, то значи сте хлътнали и по любител на природата и дори еко защитник.

Мокасини – мъжете, които държат на класика и удобството, притежават именно тези обувки. Подобни мачовци обичат социалния живот, срещи с приятели и често са сърцето на компанията.

Replica Rolex Watches Sale Best Replica Watches UK