Archive for November, 2014

Помислете само – колко на брой пъти сте срещали азиатец с камера, който снима всичко до безумие, изпречило срещу него? И колко пъти сте получавали челен удар от гигантската “торба” на почиващ, който е спрял изведнъж по средата на улицата, за да погледне своя пътеводител? Представяме ви не дълъг лист с най-честите деяния на глупавичките чуждоземци.

Туристите спират в центъра на улица с много хора и изкрават фотоапарата си, за да снимат невероятната фасада на отсрещната сграда, докато покрай тях се пищят заплашителни клаксони. Почти същото е да се спрат на който и да е тротоар, за да може да кажат на пешеходец да ги щракне как “релаксират” на някоя беседка. В случай, че се поставят на мястото на местните живущи, които трябва по 20 пъти на ден да снимат почиващите, щеше да им е ясно, но уви.

Ако би трябвало да бъдем честни, много туристи оставят у дома си разумното си държание, и поради това идват на бял свят неприятните стереотипи. Например жителите на САЩ си мислят следното като им говорим за хора от Европа – бели туристи с огромни раници, които удрят с нея всички наоколо. Най-разумният начин е да оставят раницата си в някой мотел на съхранение, но няма кой да се досети?

Друго неприятно нещо е, че почиващите изключително рядко се досещат да задават своите въпроси навреме. Картите понякога подвеждат – затова един въпрос постоянно би могъл да ги спаси, но по-голямата част от тези туристи си мислят, че могат да се оправят сами и се предават, едва когато се изправят в някой квартал в края на града (а в този случай е невероятно трудно и изнервящо да му обясните). Един хубав подход е да поискате на рецепцията в хотела ви да ви нарисуват карта.

Сигурни сме, че с огромно нетърпение очаквате да дойде времето за релакс и почивка на някое тихо и спокойно местенце. Ние имаме мисията да Ви разкрием някои красоти, които планините притежават, за да Ви окажем помощ при важния избор на най-подходящия за Вас от многото високопланински хотелски комплекси в България, в който да се отдадете на почивка.

Запитвали ли сте се някога колко е съвършена нашата природа. Нашата страната е една от малкото страни, които основателно може да се гордеят истински с красотата си. Бог дари България с такъв прекрасен дар, наречен природа, на който ние трябва вечно да се любуваме, гордо да прославяме и да се опитаме да го запазим колкото е възможно по-дълго.

Ако търсите място, което да Ви накара да ахнете от удоволствие, място където ще намерите спокойствие от суетата на големия град, местенце където ще имате възможността да се наслаждавате на райска красота, то това е Рила и Боровец. Те са манна небесна, защото носят блажено удоволствие за всяко Ваше сетиво – в очите Ви ще намерят отражение божествено пъстри багри, ушите ще се любуват на нежни звуци, идващи от весели птички или от някой спокоен ручей, а устните Ви имат уникалната възможност да опитат от прясно издоеното краве мляко и уханния пататник.

Друга неоспорима гордост на планината са нейните хотели в боровец . Планинските хотели в нашата страната са невероятни. По-голямата част от тях са запазени в оригиналния си вид, като в същото време предлагат десетки екстри от светския живот. Те ще ви покажат божественото великолепие на планината, където са разположени, ще ви предложат истинско гостоприемство и обслужване на високо ниво. Ще пожелаете да останете през цялото време в удобните стаи и да потънете в спокойствието и тишината на комплекса, но природата отвън е толкова примамлива, че няма как да не излезете и с десетки часове да се любувате на приказния пейзаж пред очите Ви, докато не се уморят.

От голямото многообразие на планински хотели в нашата страната, към който и да се ориентирате, бъдете сигурни, че Вашия избор е добър, защото почти всеки от тях се намира на приказно планинско място, което гордо може да се обобщи като страната на чудесата.

Replica Rolex Watches Sale Best Replica Watches UK